Live Podcast Drie Boeken: Stefan Hertmans

Gisteren was er de live opname van @wimoosterlinck podcast @drie_boeken (als je nog niet luistert, zeker doen!) en deze keer had Wim een publiek uitgenodigd om mee te luisteren.

Plaats van samenkomen: de prachtige Belvedère van de Boekentoren te Gent. De door Henri Van de Velde ontworpen zaal biedt ene prachtig zicht over Gent, zeker het bezoeken waard!

De gast van Wim was @stefanhertmans (Oorlog en Terpentijn, De Bekeerlinge, De Opgang en zijn recentste Verschuivingen) die kwa vertellen over de drie boeken die iedereen, volgens hem, moét gelezen hebben. (Vanaf dinsdag 21/03 te beluisteren)!

https://wimoosterlinck.wpcomstaging.com

Over welke boeken het zijn ga ik nu niks vertellen, dat kan je horen. Maar het was een heel interessant interview van enerzijds een enthousiaste vragensteller en anderzijds een erudiete en intelligente schrijver die met veel flair en passie vertelt over zijn vak en zijn liefde voor boeken.

https://open.substack.com/pub/wimoosterlinck?r=1wik4k&utm_medium=ios

Dank nogmaals aan Wim voor de uitnodiging en hopelijk tot gauw nog eens want dat praatje achteraf hebben we nog tegoed! (En ook bedankt dat ik even het logo van Drie Boeken gebruiken mag(?) 🙂)

Gent by night

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: