Boek recensie ‘BFF: Sterre Partygirl’

  • Auteur: Jette Schröder
  • Jaar uitgave: 2022
  • Uitgeverij: Harper Collins (Nederland)
  • Aantal pagina’s: 290
  • ISBN: 978-9402710762
  • Coverontwerp: Caren Limpens
  • Mijn rating: zelf in te vullen

Synopsis:

Verschijnt 14 juni 2022!

Het tweede deel in de vrolijke meidenserie BFF, voor fans van Jill Schirnhofer en Niki Smit.

Sterre en haar beste vriendin Yfke zitten in de feestcommissie van hun middelbare school. Hun eerste klus is meteen een superleuke: het organiseren van het jaarlijkse schoolfeest! Wekenlang zijn ze druk met de voorbereidingen, want ze willen natuurlijk dat het het geweldigste feest ooit wordt. Gelukkig hebben ze de perfecte headliner bedacht: een surprise-act van Joey, de winnaar van Teen Idol. Hij kan niet alleen fantastisch zingen, hij is ook nog eens superknap! Maar hoe komen ze met hem in contact?

En dan is er nog Thijs, met wie Sterre al jaren bevriend is. Hij staat altijd voor haar klaar. Maar hoe dichterbij het schoolfeest komt, hoe afstandelijker hij lijkt te worden. Wat is er met hem aan de hand?

https://www.harpercollins.nl/9789402710762/sterre-partygirl/

Recensie:

Laten we een ding duidelijk stellen, ik ben niet de doelgroep voor dit boek. Dit is voor hen die deel uitmaken van de TikTok en Netflix generatie, jongens en meisjes en ook zij die op jonge leeftijd zich als non-binair identificeren! Zij zullen dit verhaal smaken als zoet broodje!

Ik zal ook geen rating geven in mijn review, gewoon omdat ik vind dat dit boek door diegene hoeft beoordeeld te worden aan wie het werd gericht, voor jongeren van 9 tot 15 (of van 9 tot 99)

Dit gezegd zijnde, aangezien ik een recensie-exemplaar ontving leek het me leuk om even te weten wat voor verhaal verteld werd. En ik heb dit op een paar uurtjes uitgelezen en ik heb er nog wel van genoten ook. Herkenbare situaties met fans van Tiktokkers, vriendschappen en rivaliteiten, leuke feestjes maar ook de eerste keer verliefd zijn.

Dit boek is een perfecte zomerread, waar jongeren over kunnen nakeuvelen én hun eigen party organiseren met de tips die achteraan het boek staan! Dus haal versnaperingen, frisdrank en de foute muziek maar boven en nodig je leukste vrienden maar uit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: