Gebroken 3. Gebroken Passie

  • Auteur: Lotte Leenaerts
  • Uitgeverij: Uitgeverij Pelckmans
  • Jaar uitgave: 2024
  • Aantal pagina’s: 391
  • Coverdesign: Buro Blikgoed
  • ISBN: 978-9463379830

https://www.pelckmansuitgevers.be/gebroken-passie.html

Review:

Een vrouw wordt dood aangetroffen in haar woning, gedood door een scherf van een vaas die haar knieslagader doorboorde en waardoor ze is doodgebloed. Het team van David en Lina, dat net werd aangesterkt met Annabel, zoekt algauw in de richting van de ex van het slachtoffer, dat al eerder veroordeeld werd voor een gelijkaardige moordzaak. Maar als een tweede vrouw dood wordt aangetroffen, nabij een nachtclub, gestorven door een overdosis leidt ook deze zaak naar de ex van het slachtoffer. Annabel, die nog nieuw is maar al snel meedenkt met het team, geloof niet in toeval en vermoedt dat er een andere persoon verantwoordelijk is voor de moorden op de dames. Intussen hebben de leden van het team het op persoonlijk vlak voor de wind, want David heeft zich verloofd met Jade (die in de vorige twee delen het team al geholpen heeft met psychologische hulp) en Annabel heeft haar oog laten vallen op Alexander, de wetsdokter. Hoewel het gevoel wederzijds is bestaat er bij Alexander toch enige twijfel waardoor de eerste stapjes heel moeilijk gezet worden. En intussen gaat de moordenaar verder met zijn missie!

Toen ik wist dat deel drie van dit boek verscheen kon ik het niet snel genoeg in mijn bezit hebben want ik had al zo hard genoten van de vorige delen in de ‘Gebroken’-reeks (en ik wacht al vol ongeduld op het volgende deel!) En ook nu weer stelt Lotte ons zeker niet teleur. Want dit verhaal, hoewel het iets trager op gang komt dan de voorgangers, weet haar lezers perfect mee te sleuren in een zoektocht naar een moordenaar. En als je denkt te weten wie het is… dan kan je wel eens tot een grote verrassing komen te staan op het einde! Voor mij was dat alvast zo!

Lotte weet perfect de nodige dosis spanning te combineren met de nodige romantische scenes en zelfs mooi beschreven erotische scenes en ze bouwt het verhaal heel mooi op dat je zo hard wilt weten hoe de vork aan de steel zit! Dit boek is ook ietsje dikker dan de voorgangers dus heb je nog veel meer leesplezier alvast!

Het is ook leuk dat ze het nieuwe personage Annabel introduceert want de chemie tussen Lina, David, Alexander en haar zijn perfect op elkaar afgestemd! Ook komen Margot en Oliver heel kort aan bod en is ook Winnie terug van de partij. Het is alsof je een zekere band creëert met deze personages waardoor je op zoek gaat naar meer van hen, dus laat dat vierde boek maar snel komen 😉 (no pressure, Lotte!)

En kijk eens, hoe mooi… deze tricolore van ‘Gebroken’!

De Gebroken-reeks

Plaats een reactie

Ontdek meer van Looneybooks79

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder